انواع دیوارپوش

دیوارپوش فومی به لحاظ ساختاری بافتی نرم دارد و و انواع مختلف دیوارپوش آن در طرح‌های متنوعی همچون چوب، سرامیک، آجر و … می‌باشد.

مزایا

قیمتی ارزان و مقرون به صرفه دارد.
نصب آن آسان و سریع است.
خصوصیاتی مانند عدم سایش، سبک بودن وزن، خاصیت ضربه‌گیری دارد.
عایق صوتی و حرارتی است.
قابلیت شستشو دارد.
با محیط زیست سازگار می‌باشد.
معایب

عدم قابلیت رنگ آمیزی و عدم امکان رنگ آمیزی.
در برابر اجسام تیز مقاوم نیست.
مقاومت پایین در برابر محیط‌های مرطوب.
عدم مقاومت در برابر حرارت.
به نسبت سنگ و سرامیک استحکام و پایداری کمتری دارد.

دیوارهای پوششی
معرفی، انواع و کاربرد های دیوارهای پوششی در ساختمان
دیوار های پوششی کی پلاس ساختارهایی هستند که جهت تکمیل نازک کاری (جایگزین گچ وخاک – سفیدکاری)، اصلاح خصوصیات فیزیکی مانند عایق صوت یا حرارت، پوشش معماری و یا بازسازی سطوح دیوار های بنایی موجود در ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. این ساختار در کی پلاس به دو گروه بدون سازه و با زیر سازی فلزی دسته بندی می شود.

دیوارهای پوششی با سازه متصل به دیوار زمینه
در این ساختار صفحات روکش دار گچی بر روی یک زیرسازی فلزی که به دیوار زمینه متصل است پیچ می شوند. وجود فاصله آزاد میان صفحات و دیوار زمینه، فضای تاسیساتی مناسبی را جهت نصب لایه عایق ممکن می سازد و عبور تاسیسات الکتریکی و مکانیکی بدون نیاز به شیارزنی را فراهم می کند.

این نوع پوشش کاری راه حل مناسبی جهت غلبه بر مشکلات اجرایی دیوار زمینه نظیر ناشاقولی و ناصافی دیوار و یا شرایط نامناسب جهت اتصال پنل با بوردفیکس (رطوبت، میزان جذب، آلودگی و…) می باشد.

به طور مثال با این روش می توان یک پوشش برای دیوارهای برشی بتنی (که پوشش با سایر اندودها بر روی آن دارای محدودیت است) ایجاد نمود. با استفاده از این ساختار، پوشش کاری با ارتفاع تا ۱۰ متر قابل اجرا می باشد.

* قرار گیری تاسیسات در فضای خالی میان لایه پوششی و دیوار زمینه و دفن نشدن آن در داخل مصالح بنایی، علاوه بر رفع مسئله خوردگی و کاهش هزینه تعمیرات، دسترسی به تاسیسات و تعمیرات و نگهداری در مرحله بهره برداری را نیز آسان می نماید.

انواع دیوار پوش بیرونی
از ویژگی های بارز دیوار پوش های خارجی مقاومت بالای آن ها در برابر عوامل محیطی مانند بارش باران و تابش نورخورشید و… می‌باشد. نمونه‌های دیوارپوش خارجی شامل آجر، سنگ، ورق های کامپوزیت و … است. این دسته از تنوع بالایی برخوردار است و پاسخگوی هر سلیقه می‌باشد. به همین دلیل رقابت زیادی بین تولیدکنندگان برای تولید طرح های متنوع ایجاد شده است. این نوع از دیوارپوش بر اساس جنس دارای قیمت‌های متفاوتی می‌باشد. قبل از خرید بهتر است جنس، ویژگی، کیفیت و موارد مهم دیگر را بررسی کنید.

انواع دیوار پوش
در دکوراسیون داخلی گزینه های متعددی تحت عنوان دیوارپوش جدید وجود دارد که برای زیباتر شدن محیط استفاده به کار گرفته می‌شود. قبلا در مقاله‌ای دیگر در مورد اینکه دیوارپوش چیست توضیحات مفصلی داده‌ایم که مطالعه‌ی آن را به شما عزیزان پیشنهاد می‌کنیم. در این مطلب قصد داریم ۱۲ مدل از انواع دیوارپوش داخلی و بیرونی ساختمان را معرفی کنیم. همچنین مزایا و معایب هر یک را توضیح دهیم. پس با ما همراه باشید.

۱. دیوارپوش بتنی
از مقاوم ترین انواع دیوار پوش منزل مسکونی، می‌توان به دیوارپوش بتنی اشاره کرد. این دیوارپوش از ترکیبات بتن به همراه مواد روان کننده ی دیگر ساخته شده است. این محصول مقاومت بسیار بالایی دارد و طرح‌های امروزی آن جذاب و پرطرفدار است. معمولا برای نمای داخلی و خارجی استفاده می‌شود و بعلت مقاومت بالایی که در برابر رطوبت، ضربه و تغییر دما دارد، قیمت آن نسبتا گران است اما طول عمر بسیار بالایی دارد. این دیوارپوش بسیار مناسب برای انواع پوشش های دیوار بیرونی ساختمان می‌باشد. اجرای آن باید توسط افراد حرفه‌ای و باتجربه انجام شود. تایل های بتنی مناسب سرویس بهداشتی، آشپزخانه، حیاط ، تی وی روم و نمای بیرونی ساختمان است و ویژگی‌های مثبت زیادی دارد.

دیوارپوش PVC (پی وی سی)
این نوع از محبوب‌ترین دیوارپوش‌های موجود در بازار می‌باشد. انواع دیوار پوش pvc از پلیمر ترموپلاستیک ساخته شده است و متریال مقاومی دارد. در برابر رطوبت، فشار و ضربه مقاوم است و ضخامتی ۸ میلی متری دارد. نصب آن بسیار آسان است و به راحتی و با سرعت زیادی می‌توان یک دیوار را با این محصول پوشاند. از دیگر ویژگی‌های خوب PVC این است که نیازی به زیرسازی نداشته و بر روی تمامی سطوح قابل نصب است. همچنین می‌تواند نواقص دیوار را که به دلخواهتان نیست بپوشاند. حتی اگر دیوار فرورفتگی یا برجستگی داشته باشد و یا قسمتی از گچ و رنگ آن ریخته باشد، ورق های pvc آن‌ را پوشش خواهند داد. از این محصول برای محیط‌های مختلفی بر اساس سلیقه استفاده می‌شود.

دیوارپوش یونولیتی، فومی (انواع دیوار پوش چسبی)
نوع دیگری از دیوارپوش‌ها ساخته شده از فوم پلی اتیلن می باشند. این محصول نرم و دارای انعطاف می باشد و به صورت پنل و یا رولی تولید می‌گردد. برای تولید آن از یونولیت فشرده که در واقع همان پلی استایرن انبساطی است، استفاده می‌شود. این دیوارپوش ارزان نیز دارای تنوع در طرح و رنگ و نصب آسان بوده اما برای نصب باید زیرسازی صافی داشته باشد. ضمن آنکه برای زیباسازی قسمت های مختلف ساختمان استفاده می‌شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button